Ylivoimaista markkinatoppia tarjolla Valko-Venäjän finaalisarjan ensimmäiseen matsiin

Jääkiekkosarjat ovat ympäri maailman joko jäissä tai kokonaan keskeytetty koronaviruksen aiheuttaman uhan vuoksi. Valko-Venäjän Extraleaguessa pelataan kuitenkin tuttuun tapaan ja siellä pyörähtääkin tänään klo 19:00 käyntiin finaalisarja Yunost Minskin ja Shakhtar Soligorskin välillä.

Ei löydy betsattavaa, vai?

10 ILMAISKIERROSTA

Extraleaguen hallitseva mestari Yunost Minsk lähtee tähän ottelusarjaan selkeänä ennakkosuosikkina. Tämänpäiväisen ottelun 1X2-kertoimet eivät lupaile hyvää vieraille: 1,79 – 3,83 – 4,56.

Coolbet tarjoaa kuitenkin vieraiden voitosta ylivoimaista markkinatoppia, jota on vaikea sivuuttaa. Oddsportalin kautta voidaan todeta, että vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat Soligorskin voitosta kertoimeksi keskimäärin 4,16. Joillain bookkereilla kertoimet painuvat jopa selvästi alle nelosen.

Kotijoukkue vei Extraleaguen runkosarjan sekä ”Voittajien vaiheen” voiton. Puolivälierissä se kukisti Lokomotiv Orshan otteluvoitoin 4-1, ja välierissä Molodechno sai kyytiä 4-1 voitoin.

Soligorsk kaatoi puolivälierissä Voittajien vaiheen häntäpään jengin Zhlobinin 4-0. Välierissä Neman Grodno kaatui game sevenissä tiukasti 0-1 voitolla.

Yunost Minsk on pelannut viimeisimmän ottelunsa reilu viikko sitten torstaina, kun taas Soligorsk pelasi raivasi tiensä finaaliin tiistaina. Isännillä on allaan pitkä lepo, mutta vieraiden pelituntuma saattaa olla jopa parempi.

Rehellisyyden nimissä allekirjoittanut ei kyseistä ottelua voi tietämyksen vähyydestä johtuen analysoida järin syvällisesti. Perustan pelivalintani kahteen vedonlyönnissä vallitsevaan lainalaisuuteen nojaten: 1. Massat ovat yleensä väärässä. 2. Pelaa markkinatoppeja. Alapuolella näkyvä kuva havainnollistaa, kuinka valtaosa on hypännyt kotijoukkueen kelkkaan.

Toinen fakta on se, että Coolbetin kerroin vieraiden voitosta on maailman korkein. Lähdetään hyödyntämään tätä painamalla vetokupongille betsi ”Soligorsk: Tasapeli Ei Vetoa” kertoimella 2,77. Mikäli ottelu siis päättyy tasapeliin, saat panoksesi takaisin.

Soligorsk: DNB (2,77)