Yunost Minsk-TPS keskiviikkona – katso ilmainen live stream täältä!

Yunost Minsk-TPS pelataan keskiviikkona Valko-Venäjällä ja kiekko tippuu jäähän klo 19. Katso kamppailuun ilmainen live stream, jonka löydät täältä.

CHL:ssä pelataan jälleen keskiviikkona. Neljän ottelun kierroksella on vahva suomalaisedustus, sillä tositoimissa on kaksi Liiga-seuraa. Molemmat pelaavat ottelunsa vieraskaukalossa ja esimerkiksi TPS matkustaa Valko-Venäjälle Yunost Minskin vieraaksi.

Joukkueet kohtasivat toisensa viimeksi viikko sitten tiistaina Turussa, jolloin TPS oli vahvempi lukemin 3-1.

Kumpikin joukkue on pelannut CHL:ssä tällä kaudella heikosti. TPS on pelannut jääkiekon mestarien liigassa viisi kamppailua, joista se on kerännyt vain kaksi voittoa. Minskin lisäksi turkulaiset ovat onnistuneet kaatamaan Münchenin kotikaukalossaan lukemin 5-3.

Yunost Minsk on voittanut CHL:ssä tällä kaudella yhden ottelun kotonaan, mikä tuli Malmöä vastaan. Neljä muuta kamppailuaan se on hävinnyt maalierolla 5-14.

Yunost Minsk-TPS – katso ilmainen live stream

Unibetin pelitililläsi tulee olla rahaa vähintään 0,01 euroa, tai veto lyötynä 24h sisällä ottelun alkamisesta. 

AVAA LIVE STREAM!

CHL:ssä pelaa tällä kaudella viisi suomalaista joukkuetta, jotka ovat Turun Palloseura TPS, Helsingin IFK, Tampereen Tappara, Liigan mestaruutta viime kaudella juhlinut Kärpät sekä CHL:n hallitseva mestari JYP. CHL:n otteluohjelman löydät kokonaisuudessaan täältä.

Suosittelemme myös:
Mountfield-Kärpät keskiviikkona – katso ilmainen live stream!