Yunost Minsk varasti kopin tyhjäksi Ruotsissa – Malmö valittaa CHL:lle

CHL:ssä pelaava Yunost Minsk varasti kopin tyhjäksi Ruotsissa pelatun ottelun jälkeen. Isäntäjoukkue Malmö aikoo valittaa asiasta CHL:lle.

Malmö sai viime sunnuntaina vieraita Valko-Venäjältä, kun Yunost Minsk matkusti Etelä-Ruotsiin CHL-otteluun. Malmö oli kamppailussa tyly isäntä, sillä se nappasi tililleen komean 4-1-voiton.

Ottelun jälkipyykki on kuitenkin yltynyt likaiseksi, kertoo ruotsalaislehti Expressen. Malmö on nimittäin tyrmistynyt siitä, että Yunost Minsk on ryöstänyt koppinsa tyhjäksi kamppailun jälkeen. Matkaan ovat lähteneet kaikki lainaan tarkoitetut tuotteet, kuten shampoot ja teipit.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kyseessä ei siis ole sen kummallisempia tarvikkeita, mutta tästäkin huolimatta valkovenäläisten käytös Ruotsissa on aiheuttanut Malmön riveissä suurta hämmästystä.

Kaiken tämän lisäksi Yunost Minsk on aiheuttanut Malmön mukaan ongelmia ja riitatilanteita myös seuran hotellilla. Tämän ja kopin tyhjentämisen myötä Malmö aikoo valittaa seurasta CHL:lle.

Seurat kohtaavat toisensa uudemman kerran jo tänään, kun Malmö matkaa Valko-Venäjälle. CHL:n otteluohjelman löydät kokonaisuudessaan täältä.

Video: Malmö – Yunost Minsk (maalikooste):

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Avangard Omsk kasaa todellista supernippua – hankki Cody Fransonin