Zach Bogosian lyttäsi arvostelijansa – ”Jos et oksenna, ostan sinulle kausikortin”

Buffalon puolustaja Zach Bogosian lyttäsi Twitterissä tapaamansa arvostelijan kovin sanoin. Hän lupasi joukkueen fanille kausikortin yhdellä ehdolla.

Olit sitten NHL:n supertähti tai rivipelaaja, yksi asia on varmaa: tulet tapaamaan etenkin sosiaalisessa mediassa arvostelijoita. Näin tapahtui myös Buffalo Sabresin puolustaja Zach Bogosianille, joka on kärsinyt läpi uransa loukkaantumisista.

Bogosian on kalamies henkeen ja vereen, ja kesän aikana hänen sosiaalisen median tilinsä ovat täyttyneet kalakuvilla. Nyt yksi Sabresin fani, Twitter-käyttäjä carolinatitan10, on tarttunut täkyyn ja arvostellut Bogosiania siitä, kuinka hän on ainoastaan kalastanut kesällä eikä harjoitellut lainkaan.

– Katsokaa Bogosianin Instagramia. Paljon kalakuvia. Veikkaan, että hän pelaa ensi kaudella 26 ottelua, carolinatitan10 kirjoitti Twitterissä.

Bogosianilla tuli tässä vaiheessa mitta täyteen ja hän päätti vastata fanille Twitterissä. Puolustaja antoi fanille mahdollisuuden osallistua harjoituksiinsa ja ostaa hänelle kausikortin yhdellä ehdolla.

– Kutsun sinut omiin harjoituksiini, kun palaan Buffaloon. Jos et oksenna sen aikana, ostan sinulle kausikortin koko kauden ajaksi, Bogosian vastasi fanille.

https://twitter.com/BogosianZach/status/1023034835181477888

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Kyseessä ei ole kesän ensimmäinen kerta, kun Bogosian ottaa yhteen NHL-fanin kanssa pelaajien kesäharjoittelusta. Heinäkuun alussa samainen Twitterin käyttäjä ihmetteli omalla tilillään, että missä ihmeessä NHL-pelaajien harjoituskuvat oikein ovat. ”Minun on kysyttävä, että missä NHL-pelaajien kuvat harjoituksista ovat? Nyt on jo keskityttävä jääkiekkoon.”, carolinatitan10 ihmetteli.

Bogosian vastasi hänelle myös tuolloin, mutta vielä tässä vaiheessa asiallisesti.

– Minä voin vastata sinulle tähän. Minua ei vain kiinnostaa antaa puhelintani jollekin ja pyytää häntä kuvaamaan minua treenaamassa salilla. En tarvitse sosiaalista mediaa siihen, että todistan tekeväni töitä. Hyvää itsenäisyyspäivää, Bogosian kirjoitti 3. heinäkuuta.

https://twitter.com/BogosianZach/status/1014301205210812416

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Juuse Saroksen haastattelu – ”Tottakai sitä aina haluaisi pelata enemmän”