TPS:ltä kova kaappaus – Zach Budish siirtyy turkulaisten riveihin

Zach Budish siirtyy Mikkelistä Turkuun.
Zach Budish siirtyy Mikkelistä Turkuun.

Turun Palloseura on tehnyt kovan kaappauksen, sillä Mikkelin Jukurien pistenikkari Zach Budish siirtyy loppukaudeksi TPS:n riveihin.

Yhdysvaltalaishyökkääjä Zach Budish on ollut tällä kaudella kovassa vireessä, sillä hän oli vielä aivan hetki sitten Mikkelin Jukurien toiseksi paras pistemies heti Teemu Suhosen jälkeen.

Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että TPS on aloittanut kilpavarustelun ja hankkinut Budishin riveihinsä. Liiga kertoo verkkosivuillaan, että Budish edustaa turkulaisseuraa loppukauden ajan.

26-vuotias jenkkihyökkääjä on pelannut tällä kaudella 49 ottelua, joissa hän on iskenyt 17 maalia ja yhteensä 32 tehopistettä. Näiden myötä hänestä tulee TPS:n kolmanneksi paras pistemies yhdessä Eric Perrinin sekä Patrik Virran kanssa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Zach on ollut tehokas pelaaja Liigassa viime kaudet. Hän on monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla sekä keskellä. Ison kokonsa ansiosta hän on erinomainen pelaaja maalin ja laitojen lähellä, turkulaisseuran urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kertoi Liigan verkkosivujen mukaan.

TPS majailee tällä hetkellä Liigan sarjataulukon toisena, joten joukkueen kausi on ollut tähän mennessä onnistunut. Samaa ei voida sanoa Jukureista, joka on Liigan toiseksi viimeisenä. Mikkeliläisseuran toimitusjohtaja Tuomas Muotka kuitenkin kertoi, että pyyhettä ei ole vielä heitetty kehään, vaikka joukkue menettikin yhden parhaista pelaajistaan.

– Taloudellisesti tämä on tarpeellinen siirto tulevaa kautta ajatellen. Joukkue taistelee edelleen sarjasijoituksista sata lasissa ja keskitymme niiden pelaajien kehityskaareen, jotka ovat avainroolissa seuran tulevaisuudessa, Muotka kertoi.

Budishin uratilastoihin pääset tutustumaan TÄSTÄ.

Liigan tiedotteen voi lukea TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Kingsin Dustin Brown teloi törkeästi polvella Tampan Sergachevia