VIDEO: Zamboni-kuski oli jyrätä pelaajan – tv-ryhmä jäi koneen alle

Zamboni-kuski oli jyrätä DEL-liigan pelaajan, Stefan Loiblin.
Zamboni-kuski oli jyrätä DEL-liigan pelaajan, Stefan Loiblin.

Saksan DEL-liigassa nähtiin todella outo tapahtuma, kun Zamboni-kuski oli ajaa haastatellun pelaajan päältä. Tv-ryhmällä ei ollut yhtä hyvä onni.

Pelaajat joutuvat aina seuraamaan kaukalon laidalta, kun Zamboni-kuski ajaa jään uuteen uskoon. Näin tehdään aina otteluiden erätauoilla, kuten myös harjoitusten välissä.

On olemassa myös erinomainen syy, miksi pelaajat joutuvat kaukalosta ulos siksi aikaa, kun hallimies hoitaa työtehtävänsä kuntoon. Zambonista kun ei ole parhaat näköyhteydet jään pintaan – ei etenkään koneen taakse.

Tästä nähtiin loistava esimerkki Saksan DEL-liigasta, jossa Straubing Tigersin Stefan Loibl pääsi erätaukohaastatteluun. Haastattelu hoidettiin modernilla tavalla; pelaaja sai päähänsä kuulokkeet ja kysymykset esitettiin näiden kautta. Kyseinen haastattelu hoidettiin myös kaukalon kulmassa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Yhtäkkiä, kesken haastattelun, Loiblin ilme muuttuu yllättyneeksi ja hän huomaa jonkin lähestyvän. Se myös tapahtui, sillä mitä ilmeisimmin hallin Zamboni-kuski halusi itsekin tv-aikaa. Hän nimittäin pakitti laitteensa keskelle haastattelua, jyräten samalla kaksi tuotantoryhmän jäsentä jään pintaan.

Loibl sen sijaan havaitsi Zambonin tarpeeksi ajoissa ja onnistui välttämään osuman koneen kanssa. Tilanteessa olisi voinut sattua pahemminkin, mutta videon perusteella kukaan ei loukannut itseään vakavasti. Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

https://twitter.com/BarDown/status/958514811796680704

Suosittelemme myös:
HäSa: Pelicansin Iikka Kangasniemi loikkaamassa HIFK:hon ensi kaudeksi