VIDEO: Voitteko uskoa tätä kotona? Zdeno Chara kelattiin jään pintaan 182-senttisen toimesta

Boston Bruinsin Zdeno Chara taklattiin viime yönä jään pintaan, kun karhupaidat kohtasi yön kierroksella New York Islandersin.

Boston Bruins nuiji viime yön vierasottelussaan New York Islandersin lukemin 5-2. Islanders ei ollut kuitenkaan ainoa, joka otti vastaan kova iskun, sillä samaan joutui tyytymään myös Bruinsin kolossaalinen veteraanipuolustaja, Zdeno Chara.

205-senttinen ja 113-kiloinen Chara on nimittäin tottunut olemaan koonsa puolesta fyysistä ylivoimaa lähes koko uransa ajan. Viime yön kamppailussa Islandersin puolustaja Thomas Hickey oli kuitenkin eri mieltä, joka lähti ennakkoluulottomasti taklaamaan slovakkia Bruinsin maalin takana.

Tällä kertaa tämä myös kannatti, sillä Hickey osui Charaan onnistuneella tavalla. Isku oli lopulta niin kova, että Chara menetti tasapainonsa ja romahti jään pintaan.

Katso tilanne alhaalta. Jos et saa videota näkyviin, voit katsoa sen myös tästä.

Tässä vaiheessa on syytä huomauttaa, että Hickey ei ole mitoiltaan lähelläkään Charan luokkaa. Tilastosivu Eliteprospectsin mukaan Islandersin kanadalaispuolustajalla on pituutta 182 senttiä ja painoa 86 kiloa.

Tämä tekeekin viime yön taklauksesta vieläkin komeamman. On nimittäin aina hienoa, kun altavastaaja pystyy yllättämään isomman ja pelottavamman pelaajan housut kintuissa.

Lisää NHL-uutisia voit lukea sivustomme NHL-osiosta TÄÄLTÄ.